Ο MAX FM είναι ένας μοντέρνος ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει στη συχνότητα των 100,2 ΜΗΖ.
Το πρόγραμμα του ΜΑΧ FM είναι ζωντανό, ποιοτικό, με λίγα λόγια, άφθονη ελληνική μουσική και επιλογές όλων των επιτυχιών από την ξένη δισκογραφία .

Ο Max Fm ενισχύει με τη μορφή χορηγίας, εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, αναλαμβάνει τις πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις των πιο αγαπημένων τραγουδιστών της ελληνικής μουσικής σκηνής, φιλοξενεί στο στούντιο του συνεντεύξεις δημοφιλών τραγουδιστών όπως του Σάκη Ρουβά, του Αντώνη Ρέμου, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Χαρούλας Αλεξίου κ.α. και ηθοποιών όπως του Γιώργου Κιμούλη, Κώστα Καζάκου, Γιάννη Στάνκογλου και πολλών άλλων που εμφανίζονται κατά καιρούς σε συναυλίες ή θέατρα της πόλης των Χανίων... Αυτές είναι μερικές από τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στον Max Fm 100,2, γιατί ραδιόφωνο δεν σημαίνει μόνο μουσική αλλά και έμπρακτη παρουσία στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Χανίων.
Επιπλέον, παρέχει σωστή πληροφόρηση για ό,τι συμβαίνει στην Κρήτη, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ακροατές του max fm είναι άνθρωποι δραστήριοι, χαρούμενοι, γεμάτοι ζωή!!! Συντονισμένοι στον MAX FM ενημερώνονται, χαλαρώνουν, διασκεδάζουν, χαμογελάνε, ερωτεύονται…

Ο ΜΑΧ FM στα δεκαεννιά χρόνια λειτουργίας του εξελίχτηκε και παραμένει το πρώτο ραδιόφωνο των Χανίων και ένα από τα πιο δημοφιλή της Κρήτης. Αγαπήθηκε για τη δυναμική του, την ευαισθησία του στα τοπικά θέματα καθώς και τη συνεχή υποστήριξή του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για ραδιοφωνική κάλυψη ακόμα στις πιο απόμακρες περιοχές.